Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Nieuws

In de artikelen van Interior Elements lees je meer over onze samenwerkingen, partners, projecten en designproces.

New Fundamental Elements

Meet Yoko, Umi & Ravenna; de nieuwe designs van Interior Elements. Deze designs stellen iedereen in staat om persoonlijkheid te geven aan een tijdloos maar gedurfd interieur. We spelen bij deze verdelingen met licht en lijnen en creëren zo elementen als fundament van een hedendaags interieur.

Housing Heroes | Oranjekade, Helmond

Interior Elements is partner van verschillende interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Samen komen we tot de beste resultaten, door mee te denken over de ontwikkeling, engineering en productie van vernieuwende en unieke interieur elementen. Recentelijk zijn we gevraagd om partner te worden van Housing Heroes, voor het project Oranjekade in Helmond.

Odes aan de verwondering

Unieke producten met een eigen verhaal. Minimalistische creaties met behoud van luxe. Odes aan de verwondering. Vanuit design expertise, met oog voor detail en samen met onze opdrachtgevers, verwezenlijken wij bij Interior Elements woondromen met op maat gemaakte interieurproducten. Van stalen deuren tot wandkasten en andere elementen die in samenwerking met partners en klanten worden ontwikkeld.