Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Housing Heroes

Interior Elements is partner van verschillende interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Samen komen we tot de beste resultaten, door mee te denken over de ontwikkeling, engineering en productie van vernieuwende en unieke interieurelementen. Recentelijk zijn we gevraagd om partner te worden van Housing Heroes, voor het project Oranjekade in Helmond. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. 

Visualisatie Oranjekade

Thomas van Rongen | Interior Elements 

Oprichter van Housing Heroes Bas Boom en oprichter van Interior Elements Thomas van Rongen kennen elkaar uit hun gedeelde design verleden. Dit betekent echter niet dat het partnership vanzelfsprekend is. Zowel Housing Heroes als Interior Elements houden stevig vast aan hun bedrijfsmatige kernwaarden. Deze waarden gaan niet alleen over kwaliteit en oog voor detail maar ook over partnerships op basis van vertrouwen en samenwerking. Alleen dan wordt er een eindproduct gecreëerd dat perfect aansluit op de eindgebruiker. 

“Thuis betekent voor ons de perfecte balans tussen mens en interieur. Alleen dan ontstaat er synergy en positieve energie. Wij leren, luisteren en creëren. Want alles wat we maken doen we samen met en voor jou. Interior Elements; for your fundamental design.”

Bas Boom | Housing Heroes 

In een gesprek over ons partnership vroegen wij Bas Boom op welke manier Interior Elements Housing Heroes helpt bij het verwezenlijken van die klant droom. “Interior Elements helpt ons om iedere woning uniek te maken. Door een gepersonaliseerde deur of interieur elementen leveren jullie maatwerk dat is toegespitst op onze klanten en daarmee dienen we beide het zelfde doel. Een uniek thuis creëren voor iedereen”, aldus Bas. Daarbij gaf hij aan dat onze pro-actieve houding en deskundigheid niet alleen de eindklant ontzorgt, maar ook Housing Heroes. We zijn erg blij met het vertrouwen van Bas en geven dat ook graag terug. Housing Heroes heeft ook voor ons veel waarde toegevoegd aan het proces. 

“Housing Heroes maakt van een huis een thuis. Door goed te luisteren naar de interesses en de mens, maken wij iedere woning uniek en passend bij de levensstijl en fase van de wooncarrière.”

De showroom van Housing Heroes is recentelijk geopend. In de custom made experience rooms kunnen toekomstige bewoners een kijkje nemen. Alle producten van de A-merk partners van Housing Heroes zijn hier vertegenwoordigd. Wij zijn erg onder de indruk van de werkwijze van Housing Heroes en waarderen de samenwerking enorm. 

Wij participeren graag in projecten van deze schaal omdat wij de mogelijkheid hebben grote aantallen te leveren, zonder ons oog voor detail te verliezen. Als creatief bedrijf met design als basis, kennis van producten, productiemanagement en het productieproces, kunnen wij als partner hoogwaardige totaalpakketten aanbieden. We bekijken eerst wat kan binnen onze collectie, maar het ontwikkelen van een maatwerk element valt ook binnen de mogelijkheden. 

Als je, na het lezen van dit stuk, toch wel erg benieuwd bent geworden naar de rest van het verhaal van Interior Elements en de mogelijkheden voor een partnership, dan nodigen we je graag uit voor een ouderwets kopje (goede!) koffie en een tour door het kantoor en de werkplaats. 

Benieuwd naar Housing Heroes? Bekijk de website van Housing Heroes.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op of vraag advies aan