Shapes and Forms

Ontmoet Yoko, Umi & Ravenna; de nieuwe designs van Interior Elements. Deze designs stellen iedereen in staat om persoonlijkheid te geven aan een tijdloos maar gedurfd interieur. We spelen bij deze verdelingen met licht en lijnen en creëren zo elementen als fundament van een hedendaags interieur.

Als je individuele lijnen en vormen combineert met oog voor detail en design ontstaat er een interessant beeld. Een beeld dat zowel rustig als opvallend is. Nieuwe elementen die de ruimte verlichten. Kleur, vorm en materiaal staan open en sluiten daardoor aan op ieders persoonlijkheid.

‚ÄčTijdens het ontwerpproces houden wij altijd rekening met de tijdloosheid van onze elementen. In ieder ontwerp wordt niets aan het toeval overgelaten.

“It's not reality that shapes us, but the lens through which we view the world that shapes our reality”

Umi

Een deur met een uitzonderlijke lijn-vorm verhouding. Speels, maar elke individuele lijn is zorgvuldig geplaatst in het frame.

Yoko

Met haar rustige en verticale lijnenspel creëert ze een uniek lichtspel als de deuren over elkaar heen vallen. Yoko is geïnspireerd op het serene karakter van Japanse ontwerpen.

Ravenna

Geeft ontwerpers de ruimte om alle creativiteit en persoonlijkheid te verwerken. Het element is dynamisch in te vullen en heeft een klassiek en geometrisch karakter.

Een van deze deuren in uw huis?

Benieuwd geworden naar deze nieuwe designs? Wij adviseren, ontwerpen, produceren en installeren alles zelf. Maatwerk en handwerk, tot de laatste stap. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

“Beautiful things don’t ask for attention”

Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten