Terra

De Terra is met haar ronde vormen een voorloper maar ook een klassieker. Geïnspireerd door de ronde vormen van de zon, de maan en de aarde verbindt de Terra de natuur met uw interieur.

Interior Elements creëert een basis van uw interieur met elementen welke gedurfd en zowel innovatief als tijdloos zijn. Met aandacht voor detail en materialisatie ontwikkelen we maatwerk elementen die de ruimte het gewenste karakter geeft.

Het design is het middelpunt van de ruimte en sluit tegelijkertijd naadloos aan op haar omgeving. Ons uitgangspunt is altijd om vernieuwende elementen te ontwikkelen die inspireren en tegelijkertijd tijdloos zijn. Een unieke materiaal- en kleurkeuze maken dit niet alleen mogelijk maar ook heel persoonlijk. Ons design team selecteerde, vanuit haar expertise, een reeks unieke kleuren en afwerkingen.

“There is no better designer than nature”

Wij geven vrijblijvend interieuradvies over ieder element uit onze collectie. Samen kijken we wat zou passen binnen uw interieur en wat de mogelijkheden zijn. Heeft u interesse in de Terra of andere elementen uit onze collectie? Bel of mail dan even, wij zijn er klaar voor.

Enkele deur

Deur met zijlicht

Dubbele deur

Dubbele deur met zijlichten

Wand

Wand met zijlichten