Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Partners

Interior Elements is partner van verschillende interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Samen komen we tot de beste resultaten, door mee te denken over de ontwikkeling, engineering en productie van vernieuwende en unieke interieur elementen. Als creatief bedrijf met design als basis, kennis van producten, productiemanagement en het productieproces, kunnen wij als partner hoogwaardige totaalpakketten aanbieden. We bekijken eerst wat kan binnen onze collectie, maar het ontwikkelen van een nieuw element valt ook binnen de mogelijkheden.

Aandacht

Om van de visie of droom van een B2B-klant tot iets bijzonders en tastbaars te komen, benutten wij onze creativiteit, onze design-achtergrond, onze productkennis en onze expertise op het gebied van staal. Waarbij we – indien grote aantallen worden gevraagd – eveneens naar onze veelzijdige en hoogwaardige collectie kijken. We worden gedreven door de passie om unieke elementen te creëren. Om zo het originele idee te versterken met onze expertise en kennis.

Bent u benieuwd naar onze volledige werkwijze: die kunt u hier lezen. 

In detail

Interior Elements werkt altijd vanuit een gelijkwaardig partnerschap. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door onze expertise en kennis vrij te delen. Wij hebben de mogelijkheid om grote aantallen te leveren, zonder ons oog voor detail te verliezen. Daarom werken wij graag samen met individuen, bedrijven en organisaties die dezelfde kernwaarden delen. Alleen op deze manier creëren we samen een eindproduct dat perfect aansluit op de eindgebruiker.

Onze kernwaarden?
Aandacht voor elk detail, partnerships op basis van vertrouwen en samenwerking en de oplevering van hoogwaardige elementen in balans met de wensen van de (eind)klant.

"De enige wijze waarop het werkt, is samen"

Heeft u nog vragen?

Kom kennismaken