Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Team

Benieuwd wie zich, elke dag weer, maximaal inzetten voor uw perfecte interieur? Ons team is jong mét ervaring. We staan in de kracht van ons leven, zowel zakelijk als privé. Dat maakt onze energie en enthousiasme niet alleen aanstekelijk maar is ook terug te zien in onze collectie. Trendy en tijdloos, gecreëerd door ons, voor u. Wij stellen ons graag even voor. 

Thomas van Rongen

Design

“Mijn insteek is altijd om producten te maken die prikkelen, die verder gaan dan de initiële gedachtengang”

Tess Notten

Account Management

“Het maakt mij gelukkig wanneer het proces van begin tot eind goed verloopt en het eindresultaat de wens van de klant zelfs overtreft”

Koen Campman

Brand Development

“Mijn kracht is het omzetten van gevoelens en woorden naar visuele uitingen. Het vinden van de juiste identiteit en uitstraling is een inspirerende zoektocht”

Cesar van Rongen

Production

“Wat ik het leukste vind? Dat ik elke dag resultaat zie van mijn werk. De werkplaats staat dan vol mooie producten, klaar voor onze klanten” 

Casper van Rongen

Experience Design

"Voor mij is de ervaring van de klant het belangrijkst. Hiervoor let ik op de grote lijnen maar ook zeker op de details."

Werken bij Interior Elements?

Als professional of stagiair.

Denkt u als professional het verschil bij ons te kunnen maken? 

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde stagiairs.