Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Werkwijze

De enige wijze waarop het werkt, is samen. U heeft een droom, een visie, een gevoel. Wij hebben de kennis van design, product en interieur. Samen realiseren we het ontwerp wat het fundament legt voor uw nieuwe interieur. In balans met de omgeving. Het eindproduct gaat verder dan functionaliteit. Door vakmanschap en innovatieve technologie te combineren met passie voor schoonheid, maken wij op maat gemaakt design van unieke kwaliteit.

Advies en ontwerp

In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en analyseren we de ruimte. Vanuit onze designexpertise adviseren we over de mogelijkheden binnen onze collectie. In samenwerking met ons team wordt de visie van de klant vertaald naar het gewenste design. Tijdens dit proces komt alles aan bod; design, materiaal, kleurkeuzes en kosten.

Design

Al onze elementen zijn tot in detail aan te passen. We maken een visueel en technisch design van de besproken wensen zodat uw nieuwe interieur, op papier, al tot leven komt. We maken gebruik van geavanceerde 3D-software, waarvan wij zelf een deel hebben geprogrammeerd, om onze unieke en optimale maatvoeringen te waarborgen. Zo zorgen wij dat het maatwerk perfect aansluit op de ruimte.

Productie

Het is van belang dat de elementen perfect aansluiten op het interieur. We meten niet alleen alles zelf in, zodat het tot op de millimeter klopt, ook ons productieproces is extreem nauwkeurig. Uw ontwerp wordt met geavanceerde 3D-software getekend en ook als zodanig aan onze productiepartners verspreid. Deze partners zijn door ons geselecteerd op expertise, kwaliteit en samenwerking. De verwerking van de halffabricaten (staal, glas etc) is hier, in Nederland, in onze eigen werkplaats. Dit, met constante communicatie tussen design en productie.

Realisatie

Om te garanderen dat de met zorg geproduceerde elementen zo perfect passen als ze ingemeten zijn, transporteren en installeren wij alles zelf. We besteden aandacht aan álle details zodat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. Maatwerk dus, tot de laatste stap.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op of vraag advies aan