Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Werkwijze

Van droom tot realiteit

Ons streven is het creëren van balans tussen mens en interieur. Tijdens dit proces begeleiden we u persoonlijk door elke fase. Dit begint met het observeren van de verschillende mogelijkheden die de ruimte biedt en waarbij de droom van de klant centraal staat.

Advies en ontwerp

In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en analyseren we de ruimte, met als doel het creëren van balans tussen mens en interieur. Vanuit onze designexpertise adviseren we over de mogelijkheden binnen onze collectie.

In samenwerking met ons team wordt de visie van de klant vertaald naar een gewenst design. Tijdens dit proces begeleiden we in het maken van design, materiaal en kleurkeuzes.

Technisch ontwerp

In deze technische ontwerpfase wordt het design gedigitaliseerd en zo klaar gemaakt voor productie. Gebruikmakend van een uniek systeem en innovatieve productietechnieken is het mogelijk om onze aandacht te richten op de details en daardoor een hoogwaardig interieurelement te realiseren.

Productie

Het is van belang dat de elementen perfect aansluiten op het interieur. Om dit te kunnen garanderen is het essentieel om dicht bij het maakproces betrokken te zijn. Het unieke technische design en productieproces maken het mogelijk dat onze productiespecialist elementen produceert waarin een hoogwaardige afwerking centraal staat.

Transport en Installatie

Om te garanderen dat de met zorg geproduceerde elementen perfect aansluiten op het interieur, transporteert en plaatst ons eigen installatieteam de elementen met de grootste precisie.

De kleinste details krijgen de meeste aandacht zodat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op of vraag advies aan