Een vloeiende beweging

De basiscollectie van Interior Elements staat en is te bewonderen als fundament van vele woonprojecten in en om Nederland. Dankzij de tijdloosheid van de ontwerpen passen ze in ieder interieur. Maar, Interior Elements zit niet stil. De laatste (woon)trends worden goed in de gaten gehouden en de veranderende wereld blijft een bron van inspiratie. De doorvertaling van de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze fundamentele collectie staat dan ook nooit stil.

Research en design

Het designteam van Interior Elements ziet de intrede van meer zachte en organische vormen in ons interieur. Na een periode van Scandinavische en industriële invloeden is er nu ruimte voor vernieuwing; rond en zacht. Dit zagen we nog niet terug in het aanbod van stalen deuren in Nederland. Interior Elements wacht niet af maar loopt hierin graag voorop.

Nieuwe Vormen

Een nieuw lijnenspel, dat speelt met licht en vorm, werd getekend. Organische vormen verwerkt in stalen deuren of wanden. We hebben speciale kokers voor de bogen ontwikkeld die naadloos in elkaar overlopen. Ditzelfde geldt voor het ontwerp binnen het frame. De materialen en techniek maken het state-of-the-art. De uitstraling maakt het klassiek, zacht en menselijk. Met gepaste trots delen we dat wij een van de eerste in Nederland zijn die deze elementen aanbiedt. Dus voor iets vooruitstrevends dat toch in perfecte balans is met de rest van het interieur, is Interior Elements de juiste keuze.

De eerste paar boogdeuren zijn ondertussen geplaatst en de reacties zijn niets dan lovend. Niet alleen van de klanten zelf, maar ook van hun omgeving. We bieden met deze collectie nog meer ruimte voor de klant om zichzelf te laten zien. Niet alleen in de vormen maar ook de materialen. Voor meer informatie, ga naar onze website en raak geïnspireerd door de Arctia, Lia en Freya uit onze collectie. Of kom bij ons langs voor een geheel custom ontwerp met organische en vernieuwde vormen.

Met staal als basis, vorm en functie volledig in balans, is de collectie van Interior Elements een signature piece rijker.

Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten