A new fundamental element

“A room should feel collected, not decorated”

Een trap is de verbinding tussen verdiepingen, een centraal element in ieder huis en kan daardoor de basis van uw interieur zijn. Vanuit hier kan Interior Elements de rest naadloos op elkaar laten aansluiten. Want, als de basis klopt volgt de rest vanzelf.

Dankzij onze werkwijze kunnen we, binnen de functionele kaders van een trap, veel ontwerp vrijheid creëren. Iedereen binnen Interior Elements weet waar de mogelijkheden en grenzen liggen van onze elementen.

Het basismateriaal van de trap is hoogwaardig warmgewalst staal. Alle onderdelen worden vervolgens machinaal bewerkt om daarna met de hand te worden geassembleerd tot een naadloos geheel. Het staal kan naar wens afgewerkt worden in de, door ons designteam geselecteerde, kleurstellingen.

“If you do it right, it will last forever”

“If you do it right, it will last forever”

We kijken naar (toekomstige) woontrends maar houden altijd rekening met de tijdloosheid van onze elementen. Ook moet het perfect passen binnen úw interieur. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en installeren alles zelf. Maatwerk en handwerk, tot de laatste stap.

Met staal als basis, vorm en functie volledig in balans, is de collectie van Interior Elements een signature piece rijker.

Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten