Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Odes aan de verwondering

Unieke producten met een eigen verhaal. Minimalistische creaties met behoud van luxe. Odes aan de verwondering. Vanuit design expertise, met oog voor detail en samen met onze opdrachtgevers, verwezenlijken wij bij Interior Elements woondromen met op maat gemaakte interieurproducten. Van stalen deuren tot wandkasten en andere elementen die in samenwerking met partners en klanten worden ontwikkeld. Interieurobjecten, waarin evenwicht en harmonie zitten die een verbindende factor vormen tussen de persoonlijkheid van een klant en hun interieur.

Als jong bedrijf vol gedreven vakmensen gaan wij met klanten mee in hun gedachtenproces. Ons team geeft op basis van kennis en ervaring interieur- en productadvies – met de droom van de klant in het achterhoofd. Het nauwe contact met de opdrachtgevers stelt ons in staat om een ontwerp te realiseren dat een verlenging vormt van hun persoonlijkheid en zo balans creëert in hun interieur. Het eindproduct gaat verder dan functionaliteit. Door het hoogst haalbare vakmanschap en de eigen innovatieve technologie en processen te combineren met passie voor schoonheid, maken wij op maat gemaakt design van hoogwaardige kwaliteit. 

Bij Interior Elements vinden wij onze basis in design en liefde voor mooie dingen. Ons creatieve team heeft een buitengewone interesse in vorm en is expert in het vertalen van een droom naar werkelijkheid. Door de verschillende expertises van vakkundige medewerkers samen te laten vloeien, creëren wij uitzonderlijke maatwerkproducten – ontworpen aan de eigen tekentafel en op ambachtelijke wijze tot leven gewekt. 

De collectie is het resultaat van voortdurend technisch en stilistisch onderzoek, met een focus op een balans tussen design, innovatie en betrouwbaarheid. Mooie woorden, maar u wil de interieurelementen natuurlijk vooral zien en zelf ervaren. Bezoek daarvoor onze website en volg ons op Instagram en LinkedIn.

Wilt u liever een bezoek brengen aan onze studio voor persoonlijk interieur- en productadvies? Dat kan zeker, ons team denkt graag met u mee en zorgt voor de koffie. Een afspraak inplannen kan via info@interiorelements.nl of bel naar +31620307792.

Heeft u nog vragen?

Kom kennismaken