Interior Elements gebruikt cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Yoko

De Yoko is een luxe stalen wand met een verticale verdeling. Elk deurelement is voorzien van een geïntegreerd sluitsysteem. De elementen worden standaard afgewerkt in een structuur finish.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Beschikbaar als scharnier-, taats- en schuifdeur
  • Standaard geleverd met gelaagd veiligheidsglas
  • Meerdere opties in kleur en glas
  • Keuze uit meerdere handgrepen

Benieuwd hoe de Yoko balans brengt in uw interieur? Kom er achter in een vrijblijvend adviesgesprek.

Handgrepen

Afhankelijk van het type wand biedt Interior Elements verschillende grepen aan. Naast het functionele karakter van een greep draagt deze ook bij aan de unieke uitstraling van het gehele deurelement.

Type 1.1

Type 1.2

Type 2.1

Type 2.2

Type 3.1

Type 3.2

Type 4

Type 5

De kleuren, geselecteerd door Interior Elements

Ons designteam selecteerde, vanuit haar expertise en de huidige woontrends, een aantal unieke woonkleuren. Ze zijn tijdloos en trendy tegelijk en creëren balans en sfeer in ieder interieur. 

Materialen, onze selectie.

Naast kleur en vorm, zorgen materialen ook voor een unieke afwerking. Het designteam van Interior Elements selecteerde onderstaande materialen vanuit expertise en de huidige woontrends, zonder het tijdloze karakter te verliezen. Ze brengen sfeer in ieder interieur. 

"For your fundamental design"
De Yoko in uw huis?

Wij geven vrijblijvend interieuradvies over ieder element uit onze collectie. Samen kijken we wat zou passen binnen uw interieur en wat de mogelijkheden zijn. Ziet u de reis naar uw droominterieur al voor zich? Bel of mail dan even, wij zijn er klaar voor. 

Bekijk onze andere stalen wanden